Bogføring

Bogføring i Vordingborg, Næstved samt på resten af Sjælland

Få hjælp til bogføring

Har du brug for hjælp til den kontinuerlige bogføring? Eller har du tidligere haft problemer med din virksomheds regnskab? Så lad mig hjælpe dig. Jeg har stor erfaring og viden indenfor bogføring, og jeg rådgiver dig altid grundigt om din bogføring, så du også selv forstår din virksomheds position.

Spar tid med en ekstern bogfører

Bogføring er en post, som ofte kræver meget tid og mange ressourcer, som kunne være blevet brugt mere værdifuldt et andet sted i din virksomhed. Samtidig er det vigtigt at have et godt bogføringssystem, hvor alt registreres, så du som virksomhedsleder kan holde øje med det løbende resultat. Det kan derfor godt betale sig økonomisk at vælge en ekstern bogfører til at tage sig af bogføringen. Hos Masnedø Regnskabsservice i Vordingborg nær Næstved hjælper jeg både større og mindre virksomheder med bogføring. Jeg arbejder primært i programmerne Dinero, Billy, Ordrestyring og E-conomic, men anvender du allerede et andet program, kan dette også tilgås. Jeg hjælper kunder på hele Sjælland.

Professionel rådgivning om bogføring

Har du brug for at forstå din virksomheds position bedre? Jeg rådgiver altid grundigt i forhold til dit regnskab, såsom hvornår du bør afskrive, og hvordan du holder styr på bogføringen. Jeg har et bredt spektrum af kunder, så uanset hvilket område du arbejder indenfor, kan jeg hjælpe dig.

Hør mere

Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med din bogføring? Så kontakt mig i dag på telefon (+45) 22 52 63 12 eller på mail masnedoregnskab@gmail.com. Alternativt kan du benytte kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt.

Masnedø Regnskabsservice

Jeg hedder Lene og jeg tilbyder regnskabsservice til små erhvervsdrivende.

Jeg har stor og bred erfaring inden for administration – jeg hjælper med økonomi, løn administration, budgetlægning, moms og selvangivelse.

Vil du høre mere om regnskabsservice?

Kontakt mig

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig? Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon (+45) 22 52 63 12 eller på mail masnedoregnskab@gmail.com.