Regnskabsservice

Regnskabsservice i Næstved, Vordingborg og på resten af Sjælland

Få hjælp til dit regnskab

Har du brug for hjælp med din virksomheds regnskab? Så er du kommet til det rette sted. Hos Masnedø Regnskabsservice hjælper jeg både små og større virksomheder med regnskabsservice på hele Sjælland. Jeg har især mange kunder omkring Vordingborg, Næstved og omegn. Du bestemmer selv, om du ønsker hjælp til enkelte opgaver, eller om du ønsker at outsource hele økonomifunktionen til mig.

Professionel rådgivning i regnskabsservice

Når man starter en virksomhed, er der mange faktorer, som man skal have på plads i forhold til regnskab. Regnskabet bliver derfor ofte en uoverskuelig post, som tager tid og ressourcer fra dine andre og sjovere opgaver. Ved at vælge en ekstern bogfører til at klare dit regnskab kan du fokusere udelukkende på de sjovere opgaver i virksomheden. Samtidig rådgiver jeg dig grundigt om alle de ting, som du bør overveje, når du starter en virksomhed.

Lønregnskab

Er du et mindre selskab, som har brug for hjælp til lønregnskab? Så står jeg også klar til at hjælpe dig. Jeg kan klare alt inden for løn og administration, så du helt kan undgå at have en lønafdeling tilknyttet. Jeg arbejder med både danløn og dataløn.

Kontakt mig

Har du brug for regnskabsservice til dit regnskab? Så kontakt mig i dag på telefon (+45) 22 52 63 12 eller på mail masnedoregnskab@gmail.com. Alternativt kan du benytte kontaktformularen, så vender jeg tilbage til dig snarest muligt.

Hvis det har interesse tilbyder jeg også hjælp til bogføring.

Pakke 1
Fra 0 - 100 bilag pr. måned
fra 800kr. + moms
Pakke 2
Fra 100-200 bilag pr. måned
fra 1600kr. + moms
Pakke 3
Fra 200 -300 bilag pr. måned
fra 2400kr. + moms

Opstart af nye aftaler med merforbrug af tid afregnes efter aftale. Ovenstående priser er vejledende og øvrige ydelser kan tilkøbes.

Masnedø Regnskabsservice

Jeg hedder Lene og jeg tilbyder regnskabsservice til små erhvervsdrivende.

Jeg har stor og bred erfaring inden for administration – jeg hjælper med økonomi, løn administration, budgetlægning, moms og selvangivelse.

Vil du høre mere om regnskabsservice?

Kontakt mig

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig? Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon (+45) 22 52 63 12 eller på mail masnedoregnskab@gmail.com.